kennel

Om kenneln

 

Vi är i startgroparna och väntar på vår första kull! Ansökan om kennelnamn är inskickat och är godkänt! Jag som driver kenneln är mamma i familjen och heter Karin. Jag har gått SKK´s uppfödarutbildning och kommer självklart att följa SKK´s och SShk´s regler.

Kontakt:

Karin Gustafsson

Norra Åreda Arehöjd

355 92 Växjö

Telefon: 070-3121384

Mail: karin@arehojd.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eklövens Memories For You sommaren -12.

 

Nu är Mexi parad!

 

Sista veckan i juli träffades Mexi (Eklövens Memories For You) och Kingen (Fohlinans King Of Dreams). Vi hoppas att det mötet ska resultera i valpar till slutet av september!

 

Mexi och Kingen tror jag är en bra kombination! Båda hundarna är friröntgade på höfter och armbågar och SH pre-testade. Samtliga av Kingens hel- och halvsyskon har Hd A och Ed ua! Kullens index blir Hd 102 och Ed 103. Både Mexi och Kingen har långlivade hundar i sina linjer, Mexis mamma är 12 år och Kingens mamma är 9 år, båda "damerna" mår bra och är pigga!

Kingen är en tillgiven, social och trevlig hund med ett underbart temperament. Han har ett vackert och maskulint huvud, bra ben och tassar och rör sig glatt på ett trevligt sätt!

 

 

Målet med uppfödningen är att avkommmorna ska bli sunda och rastypiska Berner Sennenhundar. Det är en tålig allround hund som är mjuk och tillgiven i sättet! Vill du läsa mer om Berner Sennenhunden klicka här!

Fohlinans King Of Dreams (Kingen)

Eklövens Memories For You (Mexi)

Denna sida uppdaterades senast: 2017-07-28